Elkapott ünnepi pillanatok 

Karácsonykor és egyéb ünnepi alkalmakkor a családi fotósorozat különleges meglepetés lehet nagyszülőknek, rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves karácsonyi sarkot különböző karácsonyi hátterekkel, plüssmackóval, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel. Ez a meghitt kis terep ideális színtere a gyermekfotózásoknak, szerelmes párok fotózásának, illetve családi és baráti társaságok, kis kedvencek fotózásának. Mindenki nagyon szereti ezt a környezetet, könnyen feloldódnak a karácsonyi dekorációk között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel.

KARÁCSONYI FOTÓZÁS CSOMAGOK ÉS ÁRAK 2021

Karácsonyi fotózások novemberben indulnak a REDphotoSTUDIO-ban, melyre folyamatosan lehet jelentkezni a szabad helyek függvényében 2021.12.20-áig.  A fotózás saját ruhában történik, karácsonyi hátteret, kiegészítő kellékeket, ünnepi hangulatú díszeket Red Photostudio biztosítja. Amennyiben megfogalmazódott benned a döntés, hogy eljönnétek, kérlek, mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot, hogy több időpont közül tudjatok választani.

Időpont foglalás menete, a fotózás megrendelése:

a választott  időpontot kérlek, írd meg e-mailen: info@redmodel.hu
az egyeztetett időpontról visszaigazolást küldünk
a fotózásra egyeztetett időpontot a foglalási díj megfizetésével tudod lekötni
az időpont foglalási díj összege 5.000 Ft, melyről számlát állítunk ki
a fotózás ára a fotózás alkalmával készpénzben, bankkártyával fizetendő (lehetőséged van fotózást megelőzően előreutalással fizetni a teljes összeget), melyből a megfizetett időpont foglalási díj levonásra kerül

Időpont foglalási díj:

fotózás díjába bele számít
lemondás, meg nem jelenés esetén nem jár vissza
a fotózási időpontot módosítani vagy áthelyezni díjmentesen egy alkalommal lehet legkésőbb a fotózást megelőző 7. napig a még szabad helyek függvényében.

Karácsonyi fotózás csomagokról: (Kizárólag karácsonyi fotózáshoz lehet igénybe venni)

a retusált képekről Ti magatok dönthettek
a nyers felvételeket (összes képet átadom) elektronikusan küldöm át válogatásra és az általatok kiválasztott képeket fogom retusálni
minden fotócsomag jelöli, hány kép retusálását tartalmazza
a retusált digitális képek weben elérhető tárhelyről lesznek letölthetőek, a fotózás után 4-5 nappal már meg is kapod az elkészült képeket
előzetes időpont egyeztetés, érdeklődés e-mailen info@redmodel.hu 

A karácsonyi hátterekről azt kell tudni, hogy elsősorban gyermekek fotózásához van méretezve, illetve anya/ gyermek, apa / gyermek és 1-2 közös családi kép készítésére alkalmas maximum 3-4 fő részére. Jelentkezés alkalmával ezt egyeztetjük, pontosítjuk!

KARÁCSONYI FOTÓZÁS CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Egy fotózás előtt számtalan dolgot kell kitalálnod, megálmodnod. Azért, hogy mégis megkönnyítsem számodra a választást, összeállítottam néhány csomagot. A következő szempontok figyelembevételével Te választhatod ki, hogy melyik karácsonyi fotó szolgáltatást választod: Mennyi ideig szeretnél pózolni? Milyen hosszan szeretnél részt venni a fotózáson?

A karácsonyi fotó csomagok között több különbség is van, de ami minden fotózáson állandó, az a minőség. Biztos lehetsz a minőségi végeredményben, a profi fotókban! Válaszd az elégedettséget és a minőséget, hiszen ez egy különleges alkalom, koronázd meg minőségi eredménnyel!

Természetesen a karácsonyi fotó szolgáltatási csomagok nincsenek kőbe vésve, ha valami egészen egyedit és személyre szabottat szeretnél, akkor az is megoldható. Vedd fel velem a kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a Neked való megoldást, és meg tudjuk valósítani az elképzeléseidet! Ismerd meg tehát a karácsonyi fotózás csomagokat:


"1" Karácsonyi mini csomag - 11.990 FT

 • 30 perces fotózás 
 • karácsonyi környezet
 • 20-30 felvétel készül, az összes képet átadjuk digitálisan
 • 3 kép retusálásva a ti választásotok szerint

"2" Karácsonyi normál csomag - 30.000 Ft

 • 60 perces fotózás
 • karácsonyi környezet
 • 70-80 felvétel készül, az összes képet átadjuk digitálisan
 • 6 kép retusálva a ti választásotok szerint

"3" Karácsonyi maxi csomag - 40.000 Ft 

 • 90 perces fotózás
 • karácsonyi környezet
 • 100-120 kép, az összes képet átadjuk digitálisan
 • 10 kép retusálva a ti választásotok szerint

Tudnivalók

 • több karácsonyi háttér előtt, több öltözet ruhában, a ruhákat nektek kell hoznotok (az időkorlát meghatározott, a gyerekek be is öltözhetnek télapónak, tündérkének, angyalkának)
 • a retusált képekről Ti magatok dönthettek
 • a nyers felvételeket (összes képet átadom) elektronikusan küldöm át válogatásra és az általatok kiválasztott képeket fogom retusálni
 • minden fotócsomag jelöli, hány kép retusálását tartalmazza
 • a retusált digitális képek weben elérhető tárhelyről lesznek letölthetőek
 • a fotócsomag papírképet nem tartalmaz

Többet szeretnél?

Ha a fenti csomagok egyikében sem igazán találtad meg, amit keresel, ismerd meg a kiegészítő szolgáltatásokat, amelyekkel még teljesebbé teheted az egyes  fotózási csomagokat!

Természetesen teljesen egyedi csomag összeállítására is van lehetőség! Ehhez kérlek elérhetőségeim egyikén vedd fel velem a kapcsolatot.

Külön kérhető szolgáltatások:

 • Plusz retusált képek - amennyiben az általad választott csomagban megadott retusált fotókon felül szeretnél továbbiakat kérni, arra is van lehetőség. A plusz retusált fotók ára: 1 000 Ft / kép.
 • Sminkes: 5 000 Ft  (1-4 fő esetén - egy sminkre vonatkozóan)
 • Fodrász: 5 000 Ft (1-4 fő esetén - csak frizura készítésre vonatkozóan)

FONTOS TUDNIVALÓ A FOGLALÓRÓL

Kérlek, ezt a részt olvasd el figyelmesen és ennek tudatában küldd el a foglalót a fotózásra.  A foglaló elküldésével az alábbi feltételeket elfogadod.

 A fotózás lemondása betegség és egyéb elfoglaltság miatt, a fotózás előtt legkésőbb egy héttel lehetséges.

 Amennyiben a fotózást betegségre hivatkozva mondod le egy héten belül, szükséges számomra orvosi igazolás (a munkahelyeden is igazolást kérnek, ha nem mész be dolgozni), ebben az esetben visszakapod a foglalót.  Amennyiben nem tudod igazolni a betegséget, úgy a foglaló elvész, a következő időpont egyeztetésre újra el kell küldened a foglalót.

 Hogy miért van erre szükség? Sokan sportot űznek abból, hogy a fotózás előtt pár nappal lemondják ilyen-olyan okokra hivatkozva a fotózást. Ez azért probléma, mert nekem ez a főállásom, ebből élek, és a sminkes, fodrász kolléga is. Ha a fotózást lemondod a fotózás előtt pár nappal, akkor arra az időre már az idő rövidsége miatt nem tudok másik munkát szervezni.

 Amennyiben a fotózás miattam hiúsul meg, a foglaló vissza jár a  részedre.

 AJÁNDÉKUTALVÁNY

 Az ajándékutalvánnyal elmondhatod, hogy megtaláltad a tökéletes ajándékot, hiszen élmény és kézzel fogható ajándék egyben, ráadásul teljesen személyre szabható! A fenti csomagok bármelyikét választhatod, és persze egyedi ajánlatot is kérhetsz, ha más az elképzelésed!

Lepd meg szeretteidet, lányodat, fiadat, barátnődet, barátodat! Teljesítsd titkos álmát, adj neki egy esélyt, hogy kipróbálja magát!

Tudod, hogy párod régóta szeretne egy profi képsorozatot magáról, de sosem jutott el a megvalósításig? Szervezd meg neki az áhított fotózást!

Régóta keresel állást, de valamiért sosem hívnak el interjúra? Talán egy tökéletes önéletrajzi fotó választ el a sikertől!

Rendeld meg ajándékutalványunkat, és garantált a siker! *

*Megrendelés esetén a foglaló összegének beérkezte után küldök egy névre szóló ajándékutalványt, mely 3 hónapig váltható be.
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!