CSALÁDI FOTÓZÁS

A családi fényképek azokat a pillanatokat örökítik meg, amikor azok mellett vagy akik a legtöbbet jelentenek. Számunkra az egyik legkedvesebb fotózási téma a gyermekek és a család boldog hangulatainak megörökítése. 

A rohanó világunkban még fontosabb, hogy ezeket a pillanatokat megragadjuk. Amikor egy családdal fotózom, mindig igyekszem megragadni a családtagok személyiségét és a szeretetet, meghittséget, a családi kapcsolatokat. A képek mindig természetesek, kerülöm az előre beállított pózokat. Olyan képeket készítek, amiket szívesen fogtok nézegetni és elővenni még évek múlva is.

Nem beállított képeket készítek, hanem elkapott pillanatokat, amik mindig ott vannak a mindennapokban , de valahogy sosem tudjuk igazán vissza adni őket, mert mi is részesei vagyunk, ezáltal a hatásuk alatt állunk. Ezek a pillanatok azok, amik igazán örök emlékké tudnak válni és szívesen tesszük ki a falra, szívesen nézünk rá nap mint nap. 

A stúdióban történő fotózásnak előnye, hogy minden rendelkezésre áll: profi világítás, különböző színű prémium papírhátterek, de éppúgy lehetőség van (és én ezt preferálom jobban) természetes fényben fotózni, akár hátterek nélkül is.

Ugyanakkor a stúdió befogadóképessége maximum 6-8 fő. Ha ennél nagyobb létszámú a családod, akkor máshelyszínt kell választanunk.

valentin napi fotózás pároknak 30 perc

A Valentin nap a szerelmesek napja. A mára kialakult szokás az egész világot átöleli és szinte mindenhol ünneplik a szerelmespárok. Lepd meg kedvesedet valami igazán különleges ajándékkal ezen a napon és add tudtára, hogy mennyire szereted őt.

Mini Divatfotózás /portréfotózás

Portréfotózás, ha csak néhány jó képre van szükséged. (önéletrajzba, közösségi médiához)  

Családi fotózás 30 perc

Ha néhány természetes és közvetlen fotóra vágytok.

Professzionális Glamour fotózás

Több háttér előtt, több öltözetben, ha változatos professzionális sorozatra vágysz.

családi Fotózás 60 perc

Ha több természetes fotóra vágytok.

Időpont foglalás menete, a fotózás megrendelése:

 • a választott  időpontot kérlek, írd meg e-mailen: info@redmodel.hu
 • az egyeztetett időpontról visszaigazolást küldünk
 • a fotózásra egyeztetett időpontot a foglalási díj megfizetésével tudod lekötni
 • az időpont foglalási díj összege 5.000 Ft, melyről számlát állítunk ki
 • a fotózás ára a fotózás alkalmával készpénzben, bankkártyával fizetendő (lehetőséged van fotózást megelőzően előreutalással fizetni a teljes összeget), melyből a megfizetett időpont foglalási díj levonásra kerül

Időpont foglalási díj:

 • fotózás díjába bele számít
 • lemondás, meg nem jelenés esetén nem jár vissza
 • a fotózási időpontot módosítani vagy áthelyezni díjmentesen egy alkalommal lehet legkésőbb a fotózást megelőző 7. napig a még szabad helyek függvényében.

További tudnivalók:

 • a retusált képekről Ti magatok dönthettek
 • a nyers felvételeket (összes képet átadom) elektronikusan küldöm át válogatásra és az általatok kiválasztott képeket fogom retusálni
 • minden fotócsomag jelöli, hány kép retusálását tartalmazza
 • a retusált digitális képek weben elérhető tárhelyről lesznek letölthetőek, a fotózás után 4-5 nappal már meg is kapod az elkészült képeket
 • előzetes időpont egyeztetés, érdeklődés e-mailen info@redmodel.hu 

Konzultáció:

A fotózás előtt mindig lehetőséget biztosítok konzultációra akár telefonon, e-mailben vagy személyesen. Itt minden benned felmerült kérdést meg tudunk beszélni, illetve tudunk egyeztetni pl. az öltözködésről, vagy az egyedi igényekről.

Fotózás:

A fotózás 1-2 óra hosszat tart. Ennyi idő alatt rengeteg kép fog készülni. Lesz lehetőség nagy közös képekre illetve kisebb csoportokban is fotózni. Minden kombinációt elkészítünk, amit szeretnétek: szülőkkel, nagyszülőkkel, együtt, külön-külön stb. 

 
Retusálás

A professzionális retusálás a csomagod része. Nem kell aggódnod a kisebb bőrhibák miatt, vagy ha elmaszatolódott a sminked. A retusálás 1-2 hetet vesz igénybe. Az összes képet egy személyre szóló online galériába töltöm fel, ahol megtekintheted őket. Ha szeretnél ezeken felül további képeket is kérni retusáltan, akkor arra is van lehetőséged +1.000 Ft/db. 

 
Öltözködés

Családi portréfotózásra a legjobb az egyszínű ruhák választása - a túl sok szín és/vagy minta eltereli a figyelmet az arcokról és nagyon zavaróan hat, a zsúfoltság érzését kelti a fényképeken. Fontos, hogy ne egy ember domináljon a képeken, hangoljátok össze a ruháitokat színben és stílusban egyaránt. Senki ne öltözze se túl se alul a többieket. Ha szeretnétek lazább és elegánsabb képeket is, akkor nyugodtan hozzatok több váltás ruhát is, van lehetőség a kényelmes átöltözésre. 

Általánosságban a hosszú ujjú felsők segítenek a fókuszt az arcokon tartani. A sötétebb színek általában jobbak, de ha bizonytalanok vagytok, hozzatok világosabb és sötétebb szettet is és együtt megnézzük, melyik lesz a jobb választás.

Ugyanakkor a legfontosabb szabály, hogy érezzétek jól magatokat a választott ruhaneműkben. Mindenkinek más a személyisége, vérmérséklete, stílusa. 

A családi fotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a csomagokra kattintva érdeklődhetsz.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!